Nyakon öntötték Puzsért

2016. december 01. 09:11

Puzsér Róbert szerint, amit a gój motorosok vezetője a Szabadfogás című műsorban tett, az „elemi suttyó proliság”.

2016. december 01. 09:11

Orbán Viktor nyugdíjasoknak szánt karácsonyi ajándékának ügyén vitatkozott össze Puzsér Róbert és Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület vezetője szerdán a Hír TV Szabadfogás című műsorában. A vitát Mészáros azzal zárta rövidre, hogy egy pohár vízzel leöntötte a mellette ülő Puzsért.

„Öntsél le vele” – hergelte a megmondóember a motorost, aki eleget is tett a felhívásnak. „Mit tesz egy gój? Megteszi, amit kérnek” – nyilatkozta a műsor után Mészáros Imre, majd hozzátette: „Az adásban úgy éreztem, mintha zárt osztályon lennék,és gondoltam, a beteget kezelem”.

Puzsér Róbert szerint a motoros tette „elemi suttyó proliság”. A történteket azzal indokolta, hogy egyrészt Mészáros Imre egy „nemzeti radikális”, másrészt „a csávó egy oligarcha”.

A tempó, ami szerint a gój motoros cselekedett, az egy „rendvédelmi tempó, ugyanaz a tempó, amivel a Gergényi lövetett” – mondta felháborodva.

„Az eset után úgy érzem magam, mint aki átélt egy kultúrsokkot. Nem hittem, hogy ilyen van. Nem hittem, hogy ez megtörténik” – számolt be a benne kavargó érzésekről a megmondóember. 

Összesen 230 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emancibált
2016. december 12. 07:49
Köszönöm a gój motorosnak, hogy megtette azt amit a tévé előtt ülve én nem tehettem! Általában kedveltem Puzsért, a józan paraszti észt hallottam ki a megnyilvánulásaiból. Az utóbbi időben elharapódzó nyuggerezése viszont kifejezetten irritál!
Szarvasember
2016. december 02. 17:23
Minálunk faluhalyen az ilyen vitákat bicskával rendezik le, vagy jól fejbevernek egy üveggel. Na ez a suttyó proliság. Vízzel csak húsvétkor locsolkodunk :)
antioxi
2016. december 02. 13:33
Geci Lajos geci műsora egy geci tv-ben. (Arra még kíváncsi lennék, amikor a szintén g. kövér kopaszt és a bozontos szakállú bolondot nyakon csapja a gój motoros)
atila68
2016. december 02. 12:08
Vicces
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!