Parlament, Bubi, buli – Budapest 12 másodpercben

2016. szeptember 29. 07:34

„Túlzás nélkül, Budapest a világ egyik legszebb városa” – írja egy külföldi turista, aki Budapest mellett a 2016-os Szigetet is összefoglalta 12 másodpercben.

2016. szeptember 29. 07:34

A PestBuda talált rá Marc Oliver Wittlin júniusi videójára, ami 12 másodpercben foglalja össze az ő Budapest-élményét. 

Wittlin a következőket írja a városról: „Túlzás nélkül, Budapest a világ egyik legszebb városa. Ha még nem látogattad meg a Duna gyöngyét, pótold, amilyen hamar csak tudod! Budapest gazdag történelmet és sok szép helyet kínál, és nem szabad megfeledkezni a kitűnő magyar ételekről, borokról és sörökről sem. Végül, de nem utolsósorban a magyar emberek kedvessége teszi ezt a szép helyet igazán különlegessé. Szeretlek, Budapest!”

És hogy ezt komolyan is gondolja, azt bizonyítja, hogy augusztusban az idei Szigetről is készített egy hasonló, 12 másodperces videót.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. szeptember 30. 14:42
Úgy igaz! Pest és Buda a Duna gyöngye! A fene se gondolta volna, hogy ezek a bőgatyások erre képesek!
öszödibeszéd
2016. szeptember 29. 15:50
Egyetértek Marc Oliverrel. Csodás város, a szülővárosom, nagyon szeretem. (Az emberek viszont mértékkel kedvesek, persze meglehet, más országban még bunkóbbak a népek)
kispufi
2016. szeptember 29. 09:04
hájjal kenegetés. országimázs indirekte. köszönet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!