Vaddisznók kószálnak Budapesten

2015. január 15. 08:11

Két vaddisznót láttak kóricálni Budapesten az éjszaka: egyiküket legutóbb a Rákóczi híd budai oldalánál, a másikat szintén a XI. kerületben, a Schweidel utcában.

2015. január 15. 08:11

Két vaddisznó kószál szabadon Budapesten, a rendőrség azt kéri, hogy hívják őket, ha látják az állatokat – közölte csütörtökre virradóan a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A rendőrség honlapján közzétett közlemény szerint az éjjel több állampolgári bejelentés is érkezett, amely szerint két vaddisznót láttak szabadon kószálni.

A rendőrök szakemberek segítségével keresik az állatokat. Az egyik vaddisznót legutóbb a Rákóczi híd budai oldalánál, a másikat szintén a XI. kerületben, a Schweidel utcában látták. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az állatokat látja, ne próbálja megállítani őket, hanem haladéktalanul hívja a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2015. január 15. 11:31
Többek szerint azért jöttek, mert be akarnak lépni a DK-ba. Látták a vezér egy igazi vadkan és rámozdúltak.
tunde04
2015. január 15. 11:09
"Két vaddisznó kószál szabadon Budapesten, a rendőrség azt kéri, hogy hívják őket, ha látják az állatokat – közölte csütörtökre virradóan a Budapesti Rendőr-főkapitányság" és azt nem mondaná meg a rendőrség, h hogy hívjuk őket? én még soha sem hívtam vaddisznót, így tanácstalan lennék ha találkoznék velük. A kutyámmal más a helyzet, annak van neve meg érti ha mondok neki valamit. De egy vaddisznó....!
VakzKommondor
2015. január 15. 10:12
semjén betárazhatja az uzi-t. Először vennénk hasznát szerencsétlennek.
GV0917
2015. január 15. 09:49
Csak semmi pánik! Gyurcsány meg MolnárCssba edzenek a farsangra! Ez lesz lesz a jelmezük! Mellesleg nagyon találó, mert ez fedi teljes egészében a habitusukat is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!