Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Leszakadt a felsővezeték a Keleti pályaudvaron, késések!

2014. május 23. 12:33

A Keleti pályaudvaron leszakadt a felsővezeték, ezért a miskolci, a szolnoki vonalról, illetve a Dunántúlról érkező vonatok jelentős, 60-120 perces késéssel közlekednek - közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel.

2014. május 23. 12:33
A tájékoztatás szerint a Keleti pályaudvarra Lőkösházáról érkező vonat áramszedője leszakított a felsővezeték-rendszert a pályaudvaron. Jelenleg három vonal irányából egy vágányra korlátozódik a vonatforgalom. A hatvani vonalról érkező vonatok Rákosig, az újszászi vonalról érkezők Kőbánya-felsőig közlekednek, és onnan fordulnak vissza. A Dunántúlról érkező és oda induló vonatok is késnek.
 
A vasúttársaság szakemberei megkezdték a hiba elhárítását, a befejezését 14 óra körüli időre ígérik. A menetrend szerinti közlekedés 17 óra körül állhat helyre.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!