Lemondott a lopással vádolt fideszes

2012. január 28. 10:12

Lemondott Fidesz-tagságáról péntek délután az a sarkadi önkormányzati képviselő, akit azzal gyanúsítanak, hogy eltulajdonított egy árazókészüléket a helyi bevásárlóközpontból.

2012. január 28. 10:12

Mokán Istvánnak, a Fidesz helyi csoportvezetőjének a képviselő pénteken vitte be hozzá a lemondó levelet. Mokánék várják a hatóságok és az igazságszolgáltatás döntését, a párt helyi szervezete nem tesz lépéseket, amíg konkrét vádemelés nem történik.

A Békés Megyei Hírlap Beol hírportálja csütörtökön írta meg, hogy a sarkadi képviselő-testület egyik tagját, a pénzügyi bizottság elnökét azzal gyanúsítják, hogy több tízezer forint értékű adathordozó árazókészüléket vitt el egy helyi szupermarketből. Az áruhiányt észlelő dolgozók a kamerarendszer segítségével azonosították a feltételezett elkövetőt.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smogger
2012. január 28. 16:28
Na most már csak a lopós Plagi bának kellene lemondania ezek alapján.......
Krupp Skya
2012. január 28. 14:55
Lehet hogy MSZP-s volt csak belépett a Fideszbe hogy lejárassa. Az is lehet, hogy független ként lopott. Az is lehet hogy Mészáros Tamás volt fideszesnek öltözve és azt hitte, hogy sorozatlövő pisztoly Rákóczi korából vagy a Fótiból, és ilyen modell még nem volt neki otthon. Mégis mit lehet kezdeni egy árázógéppel, be árazza otthon a befőtteket, vagy elküldi Lendvai Ildinek, hogy ez egy gázárazó készülék? Használati utasítás: Kinyitod a gázt, árazol, majd 10 perc múlva 50 perc cigaretta szünet.
Alasseo
2012. január 28. 14:47
Kár, 120 %-ig (Lézerblokkolóaudis után szabadon) beleillett a jelenlegi rezsimbe. Hajj, ha egyszer Orbi példát vesz embereitől... :D
Faqtya ezredes
2012. január 28. 13:57
Sneider Tamás, a hevesi Jobbik vezér, miután 8,5 millióval nem tudott elszámolni, gyámság alá akarta vetetni saját dolgozó (!) szüleit. A szülők szerint fiúk „mindig kuncsorgott a pénzért, nem dolgozott". http://piroslapok.blog.hu/2010/03/26/rablasokbol_tamogattak_a_jobbikot
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!