Erélyes fellépést követel az LMP

2011. december 04. 11:21

Tegyen erélyesebb diplomáciai lépéseket a kormány a Szlovákiában megvont állampolgárságok ügyében – követeli az LMP.

2011. december 04. 11:21

Az LMP elfogadhatatlannak tartja, hogy egy uniós tagállam megfélemlítse és megalázza állampolgárait – ellentmondva a demokratikus európai elveknek és saját alkotmányának. A napokban egy 99 éves nyugdíjas tanárnőtől vették el szlovák állampolgárságát a pozsonyi hatóságok. Az LMP-sek felszólítják a magyar kormányt, hogy tegyen erélyesebb diplomáciai lépéseket, és ne várjon új szlovák kormányra, hanem kezdjen azonnal kormányközi tárgyalásokat a kettős állampolgárság ügyében.

Az LMP üdvözöli, hogy az Európai Parlamentben Bauer Edit, Gál Kinga, Mészáros Alajos, Sógor Csaba és Tőkés László EP-képviselők szót emeltek a szlovák állampolgárságát szintén elvesztő felvidéki színész, Boldoghy Olivér ügyében.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2011. december 04. 12:49
Már megint a lagymatag mókusőrs követeli a keménységet..
várúr
2011. december 04. 12:46
Ezúttal igaza van az lmp-nek. Édesmindegy, ki követeli a parlamentben a tót pofátlankodás elleni fellépést, lényeg, hogy keményen tiltakozni kell ellene. (Más kérdés, hogy a kormány ezt azonnal megtette).
Kosinva
2011. december 04. 12:32
Remélem ez annak a jele, hogy az LMP-ben győzelemre állnak a Schiffer féle nemzeti liberálisok. Amúgy valahogy a Jobbik is leállt az LMP gyalázásával, a parlamentben is nagyon szépen megférnek egymással, ha a Fideszbe vagy az MSZP-be kell belerúgni. Az LMP nemzetiesedik, a Jobbik mérséklődik.
ketroot
2011. december 04. 12:21
Na most a droidoknak kedvező dolgot mondanak ezek a szerencsétlenek, de az akkor is "szar". Bezzeg ha a fidesz böfögné fel, akkor már 200+n komment lenne itt és egymás vállát veregetnék, hogy dekurvára igaza van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!