Tarlósinfo

Tarlós: A sértődött Vitézy osztja az észt

2016-04-15 13:15:31
Tarlós István „mindenhonnan elcsapott, sértődött, bezárt múzeumot üzemeltető közgazdásznak” titulálta Vitézy Dávidot, aki szerinte a diszkógömbös Tütü nevű night clubból akarja meghatározni, mi legyen a budapesti közlekedésfejlesztéssel. A főpolgármester sajtótájékoztatóján beszélt a volt BKK-vezérrel való viszonyáról és a kerékpáros fejlesztési terveiről is.

Mindenhonnan elcsapott, sértődött, bezárt múzeumot üzemeltető közgazdásznak nevezte Tarlós István a volt BKK vezért. Arról is beszélt Tarlós István, hogy Vitézyt nem ő akarta annak idején kinevezni a BKK élére, de nem is ő akarta elküldeni onnan. Éppen ő kérte, hogy Vitézy mindenképp kapjon állást, miután távozott a BKK éléről – írja az Index a főpolgármester pénteki sajtótájékoztatójáról.

Tarlós István a kiszivárgott főpolgármesteri utasítással kapcsolatban elmondta, hogy az valójában nem több, mint egy felvetés, amit valakik elloptak a városházáról. Ugyanakkor ez a dokumentum semmiféle végleges döntést nem tartalmaz és visszafejlesztésről sincsen szó benne.

A főpolgármester kijelentette, hogy a kerékpáros fejlesztéseket a választási kampányában is megígérte, ennek megfelelően pedig 37 kerékpáros beruházás történt 2010 óta és további 26 várható még. Most csak felülvizsgálják a terveket, hogy az autósok és a kerékpárosok egyaránt jól járjanak.

A Tarlós által emlegetett kerékpáros eseményről szóló tudósításunkat itt olvashatják.