Idén is lesz I Bike Budapest – itt vannak a részletek

2017. március 08. 10:05

Új útvonalon, a Szabadság térről indulva és a Városligetbe tartja idei kerékpáros felvonulását április 22-én, délután 4-től az I Bike Budapest mozgalom és a Magyar Kerékpárosklub.

2017. március 08. 10:05

Április 22-én, a Föld napján tartja idei bringás felvonulását az I Bike Budapest és a Magyar Kerékpárosklub. Az útvonal ezúttal más lesz, mint az elmúlt években: a Szabadság térről indul a felvonulás és a Városliget lesz a végcél. 

Egészen konkrétan ez lesz az útvonal: Szabadság tér – Garibaldi utca – Pesti alsó rakpart – Közraktár utca – Petőfi híd – Irinyi József utca – Karinthy Frigyes út – Móricz Zsigmond körtér – Bartók Béla út – Szent Gellért rakpart – Attila út – Alagút – Lánchíd – József Attila utca – Andrássy út – Olof Palme sétány – Városliget, Királydomb

Nagy közös biciklitekerés olyan pontokon, amiket szeretünk és ahol még nem mentünk. Boldog bringaemelés, piknik az elején és a végén, buli a Ligetben. Megint olyan lesz a város, amilyen máskor nem, de most másnapra még bringásabbá tehetjük” – írják az esemény leírásában.

A gyülekező 15:30-tól lesz a Szabadságtéren, a bringaemelés a városligeti célban pedig körülbelül 18:30-kor.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lynx
2017. április 17. 22:27
Miért mennek át a Dunán kétszer, miért nem tekernek egyből a Ligetbe, miért kell lezárni a fél várost miattuk? Biciklizzenek a mellékutakon, mert ez így tiszta kiba.....s.
SilentBob
2017. április 17. 22:26
Az se normális, aki Pesten bringázik. A Fekete-tengerig vezető EuroVelo 6-os útvonal Visegrád és Szentendre közötti szakasza a Szentendrei-szigeten halad majd, így Visegrád és Kisoroszi, valamint Szigetmonostor és Szentendre között kerékpáros-gyalogos híd épül uniós pénzből. Így szól a kormányhatározat.
PiriReis
2017. április 17. 22:26
Biciklis terrorista! Ez tetszik! Engem is többször letúrtak az útról! És a sok genya még a kresz szabályokkal sincs tisztában! Se jobbkézszabály,se elsőbbség szabály,stb... Lehet(mondom talán tanítani kellene! Persze egyszerűbb a halálukat kívánni.
metálgitár
2017. március 09. 23:58
Mi a problémád egészen pontosan? Hogy megszűnnek a felszíni parkolóhelyek, és helyettük mélygarázsban lesznek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik