Újabb fokozatba kapcsol a Főváros kerékpározás-ellenes kampánya

2016. június 14. 10:58

Vitézy Dávid
Facebook
Kikerült az első kerékpározni tilos tábla egy pár éve épült kerékpársávra - sajnos úgy látszik, újabb fokozatba kapcsol a Főváros kerékpározás-ellenes kampánya.

Kikerült az első kerékpározni tilos tábla egy pár éve épült kerékpársávra - sajnos úgy látszik, újabb fokozatba kapcsol a Főváros kerékpározás-ellenes kampánya. Persze ezt se sikerült szabályosan megcsinálniuk, de ez már inkább csak az amatőrizmus jele - vagy csak az egyik táblaszerelő így fejezte ki a véleményét a destruktív intézkedés kapcsán. :)

A Duna mentén futó budai felső rakparti közös gyalog- és kerékpárút régóta zsúfolt. A gyalogosforgalom is nagy és nem csak a panorámában gyönyörködő biciklisek, turisták kerekeznek ott, hanem a munkába, iskolába, haza siető budapestiek is. Ezért döntöttünk a Magyar Kerékpárosklubbal közösen úgy anno, hogy itt, a Várbazár előtt és aztán később a Fő utcában is kerékpársávokkal próbáljuk enyhíteni a rakparti sétányra helyezkedő nyomást. Most ez szűnik meg ismét, ahogy írják: »a Clark Ádám felé tartó kerékpársávot lezárják. A biciklizőknek a korábbi megoldás helyett a villamosvágány mellett kijelölt közös gyalogos és bicikliút használatát javasolja a BKK.«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

ez a "kerékpározás" is kezd olyan lenni mint a foci

mindenki ért hozzá, de csak kevesen művelik magas szinten...

Részletesen:

"..A Vitézy-Hankiss-Erdős-Orbán-klán.."

http://kerekpar.mandiner.hu/ci..

Jogos a meglátás, csak azt hagyod ki, hogy a tetvedék biciklin sokkal hullandékonyabb tetvedék, mint az autós tetvedék, és sokkal nagyobb kárt tud okozni, mint a gyalogos tetvedék.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés