Kerékpározásért felelős kormánybiztos lesz Révész Máriusz

2016. június 14. 9:55
Révész Máriuszt a kerékpározásért és az aktív kikapcsolódás fejlesztésével és népszerűsítésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős kormánybiztossá nevezték ki – derül ki a legújabb Magyar Közlönyből. Révész feladatai közé fog tartozni többek között a kisvasutak és a magyarországi sípályák fejlesztése és népszerűsítése.

A 444.hu szúrta ki, hogy a hétfőn megjelent Magyar Közlöny szerint kormánybiztossá nevezték ki Révész Máriuszt. Révész a „a kerékpározás és az aktív kikapcsolódás fejlesztésével és népszerűsítésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős” kormánybiztos lesz. A fideszes politikus feladatai közé fog tartozni többek között a szabad vitorlázás, az aktív táborozás, a vándortáborok és a kisvasutak népszerűsítése és fejlesztése, valamint a magyarországi sípályák fejlesztése és népszerűsítése. 

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Te ültél már biciklin, piás?

Csak hogy ennyire el vagy ájulva tőle. Ez napi öt óra kényelmes tekerés. Nem mondom, hogy nem kell hozzá előzetes edzettség, de nem a superman-kategória.

Bár te már attól ájultan nyáladzol, ha egy elvtársad neve feltűnik valami hírben.

Eltekerhet a p.csába!!

a magad nevében beszélj - én téged kérdeztelek. Szóval? Te mennyit?

józanul biztosan nem

hogy képzeled? Az állam az egyetlen, igazi és jó gazda. Nem kellenek az egyénieskedő, önállósulni akaró izgága helyi kiskirályok.

Van egy jóságos kormányunk, aki mindig tudja, mi a jó. Miért bíznád másra?

Egy totális emberi roncs. Itt prüszkölt taknyos orral mindenre, ami kerékpárral kapcsolatos, majd most, hogy valamelyik szerelme nyeregbe pattant, és mellé pozíciót is kapott, teleonanizálja a mandit.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában