Megint egy night clubban volt szó a közlekedésről... :)

2016. május 11. 16:03

Vitézy Dávid
Facebook
Galambos Mártonnal, a Forbes Magyarország főszerkesztőjével beszélgettünk arról, mennyire generációs különbségek is okozzák napjaink közlekedéspolitikai vitáit az autózás vagy a tömegközlekedés+kerékpározás preferenciájáról.

„Megint egy night clubban volt szó a közlekedésről... :) Tegnap volt a Forbes Flow - 30/30 csúcstalálkozó - Galambos Mártonnal, a Forbes Magyarország főszerkesztőjével beszélgettünk arról, mennyire generációs különbségek is okozzák napjaink közlekedéspolitikai vitáit az autózás vagy a tömegközlekedés+kerékpározás preferenciájáról, aztán Winkler Róberttel (Totalcar.hu) vetélkedtünk tömegközlekedési és autós kérdésekben - szűken, de megnyertem... :)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

és mi újság a Közlekedési Múziumban mindeközben?

Vagy Dávidka akar lenni 2018-ra a Falusi Ferenc, csak nem lóval, hanem bringával videózva önti le magát egy vödör vízzel. Síró gyerek nem lesz.

Miért nem rak be a Közlekedési Múzeumba egy nagyobb makett asztalt kis autókkal, BKV-val, bringákkal, szembe egy BKK makett épületet, ott lenne a vezérlőpult és ott játszaná le ezeket az agymenéseit? Hátha pár gyereknek tetszene és még mindig olcsóbb lenne a valóságnál. És amikor leoltják a villanyt irány a Tütü bár - bringával -, átbeszélni a makett tanulságokat!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés