Tarlós: A sértődött Vitézy osztja az észt

2016. április 15. 13:15

Tarlós István „mindenhonnan elcsapott, sértődött, bezárt múzeumot üzemeltető közgazdásznak” titulálta Vitézy Dávidot, aki szerinte a diszkógömbös Tütü nevű night clubból akarja meghatározni, mi legyen a budapesti közlekedésfejlesztéssel. A főpolgármester sajtótájékoztatóján beszélt a volt BKK-vezérrel való viszonyáról és a kerékpáros fejlesztési terveiről is.

2016. április 15. 13:15

Mindenhonnan elcsapott, sértődött, bezárt múzeumot üzemeltető közgazdásznak nevezte Tarlós István a volt BKK vezért. Arról is beszélt Tarlós István, hogy Vitézyt nem ő akarta annak idején kinevezni a BKK élére, de nem is ő akarta elküldeni onnan. Éppen ő kérte, hogy Vitézy mindenképp kapjon állást, miután távozott a BKK éléről – írja az Index a főpolgármester pénteki sajtótájékoztatójáról.

Tarlós István a kiszivárgott főpolgármesteri utasítással kapcsolatban elmondta, hogy az valójában nem több, mint egy felvetés, amit valakik elloptak a városházáról. Ugyanakkor ez a dokumentum semmiféle végleges döntést nem tartalmaz és visszafejlesztésről sincsen szó benne.

A főpolgármester kijelentette, hogy a kerékpáros fejlesztéseket a választási kampányában is megígérte, ennek megfelelően pedig 37 kerékpáros beruházás történt 2010 óta és további 26 várható még. Most csak felülvizsgálják a terveket, hogy az autósok és a kerékpárosok egyaránt jól járjanak.

A Tarlós által emlegetett kerékpáros eseményről szóló tudósításunkat itt olvashatják.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heep
2016. november 22. 19:27
Az!
Viator
2016. június 01. 19:11
Tarlós, ha a hozzá nem értést lekezelő, bugris stílussal és arroganciával pótolod, attól még nem leszel jobb főpolgármester, mint az a pöcs elődöd, Demszkáj. Vitézyt azért rúgtad ki (igen, te döntöttél így) mert nem volt partner abban, hogy az általa és a BKK által végrehajtott fejlesztéseket te a személyes sikerednek, eredményednek próbáltad beállítani, melyhez másnak semmi köze sincs. Ami valahol érthető, hiszen ebben a városban a regnálásod alatt csak a közlekedés fejlődött - köszönhetően Vitézynek, akit olyan élvezettel próbálsz gyalázni. Autóbuziként azt sem tudtad megbocsátani, hogy számára fontosabb volt a (még mindig a legtöbb ember által használt) tömegközlekedés fejlesztése. Ezért előbb megtiltottad, hogy nyilatkozzon, hogy megcáfolja azokat a faszságokat, amiket róla és a BKK-ról összehordtál. Aztán meg kirúgtad, a BKK-t nagyobbrészt kiherélted, az előkészített közlekedésfejlesztéséi beruházásokat leállítottad… Vitézynek van számos hibája, ez igaz, de letett valamit az a asztalra és értett ahhoz, amit csinált. Te mit tudsz felmutatni a személyeskedésen túl?
Békanász a hasadon
2016. április 16. 22:40
A szürkeállomány pártjának jeles Horn Gábora is azzal tuningolja magát.
Sir Galád
2016. április 16. 22:39
Uh, mekkora egy sötét bunkó...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik