Biciklisterror: kempingbringásokra csapott le a TEK

2016. április 14. 10:07

Tarlós István ennek ellenére tagadta, hogy teljesen betiltanák a kerékpározást a fővárosban: egyelőre tesztüzem jelleggel csak 23 fővárosi kerületben lesz tilos minden reggel 6 és éjjel 1 között.

2016. április 14. 10:07
Hírcsárda
Hírcsárda

„»Fontos, hogy gyökerestül tépjük ki ezeket a veszélyeket városunk életéből. Ki tudja, mit tettek volna a most őrizetbe vett fiatalok: ugrattak volna a padkáról, egyirányú utcában Halott Pénzt hallgattak volna, a futárműszak után részegen vidámkodtak volna egy kocsmában. A mi környékünkön már rettegnek az emberek, amikor meghallják a csengetést, félve markolják meg terepjáróik slusszkulcsát« – érzékeltette e a kétségbeejtő budapesti helyzetet a főpolgármester. Hozzátette: a biciklisek sajnos a weben nagyon jók a toborzásban, és egyre több, kilátástalanságban élő, autó nélküli városlakó csatlakozik hozzájuk egy szebb élet hamis reményében.

Információink szerint a rajtaütések következő célpontja a MOL lehet, miután a cég Budapest több pontján is a forgalom destabilizálására törekszik a Bubi-biciklikkel.

Tarlós István ennek ellenére tagadta, hogy teljesen betiltanák a kerékpározást a fővárosban: egyelőre tesztüzem jelleggel csak 23 fővárosi kerületben lesz tilos minden reggel 6 és éjjel 1 között.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. november 22. 21:57
Mi lenne a legnagyobb élményem? - Ha újságíró lennék. Fogalmazás dolgozat (ált. isk. 4. osztály)
orion
2016. július 12. 13:05
Ez a Hírcsárda nagyon szar lett. Az elején még úgy-ahogy,de mára nulla. És amitől a falba verem a fejem, hivatkoznak rá, megosztják ezer helyen úgy, hogy tényként értelmezik a hülyeségeit. Vagy hát... a hülyeség tényleg tény.
Karbantartó9
2016. július 12. 13:04
Ez a humor? Nem véletlen kerültetek kukába! Ostoba téma ostoba leírása. Lépjetek fel a sas-kabaréba! Oda való ez.
Orvosok és mérnökök
2016. július 12. 13:04
Mennyire ciki ez az indexes műmájer modoroskodó "humor"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik