Válasz a biciklistáknak

2016. április 13. 10:35

Szűcs Somlyó Mária
Budapest.hu
A kerékpározás ésszerű fejlesztése nem lehet azonos a kerékpárosok radikális kisebbségének gátlástalan terrorjával.

„Rejtélyes rágalmazási kampány vette kezdetét a bulvársajtóban a városvezetés kerékpáros koncepciójával kapcsolatban. A megjelenített mondatokban már-már Btk. határát súroló rágalmak olvashatók.

A főpolgármester soha nem adta utasításba a kerékpáros fejlesztések megszüntetését. Még kevésbé volt valaha is szó a tömegközlekedés háttérbe szorításáról.

Felesleges és elítélendő hamis képek terjesztésével, gátlástalan agresszivitással hergelni a közvéleményt. 1990 óta soha nem volt annyi kerékpáros fejlesztés, mint a 2010-es választások óta!

A kerékpározás ésszerű fejlesztése nem lehet azonos a kerékpárosok radikális kisebbségének gátlástalan terrorjával. Külön kérdés, hogy vezetői értekezletek jegyzőkönyvei napok alatt internetes újságokhoz kerülnek – némelyik azonnal átértelmezi azokat -, de a Városháza visszautasítja a radikálisok fenyegető zsarolását.

Szűcs Somlyó Mária

kommunikációs igazgató

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Te láttál már hájas seggű biciklistát? Szerinted mit csinálnak azok a birngások reggel a forgalomban? Szórakoznak vagy dolgozni mennek?

Klinikai pszichológus tetszik lenni?

A jobbos elmebetegek pedig úgy gondolják, hogy a bicajosok politikai alapon döntenek a tekerés mellett, ezért nekik, narancsbolsiknak kötelességük azonnal a bringások ellen állást foglalniuk. És így élünk ebben a lángokkal ölelt országban együtt.

Lehet félreértettelek, de mintha te mondtad volna, hogy ennyien támadják le Tarlósékat ebben a témában. Szerintem biciklis témában ennél lényegesen több emberről van szó, és azok sem politikai alapon állnak a kerékpáros témához. Szóval talán lehetséges, hogy alapvetően egyetértünk egyes kérdésekben.

A bicikliseket is csak te utálod, meg néhány, hozzád hasonlóan gyomorfekélyes, ellenségkép nélkül partravetett halként vergődő lúzer.

Te engem ne sorolgassál be mindenféle kategóriába. Rendszeresen autózok a városban és sokkal rendszertelenebbül tekerek, azt is főleg vidéken. Szóval én tőlem vergődhetsz az ellenségkép gyártásával, csak az pont rám nem illik.

Te rólad festményt kellene készíteni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés