Válasz a biciklistáknak

2016. április 13. 10:35

A kerékpározás ésszerű fejlesztése nem lehet azonos a kerékpárosok radikális kisebbségének gátlástalan terrorjával.

2016. április 13. 10:35
Szűcs Somlyó Mária
Budapest.hu

„Rejtélyes rágalmazási kampány vette kezdetét a bulvársajtóban a városvezetés kerékpáros koncepciójával kapcsolatban. A megjelenített mondatokban már-már Btk. határát súroló rágalmak olvashatók.

A főpolgármester soha nem adta utasításba a kerékpáros fejlesztések megszüntetését. Még kevésbé volt valaha is szó a tömegközlekedés háttérbe szorításáról.

Felesleges és elítélendő hamis képek terjesztésével, gátlástalan agresszivitással hergelni a közvéleményt. 1990 óta soha nem volt annyi kerékpáros fejlesztés, mint a 2010-es választások óta!

A kerékpározás ésszerű fejlesztése nem lehet azonos a kerékpárosok radikális kisebbségének gátlástalan terrorjával. Külön kérdés, hogy vezetői értekezletek jegyzőkönyvei napok alatt internetes újságokhoz kerülnek – némelyik azonnal átértelmezi azokat -, de a Városháza visszautasítja a radikálisok fenyegető zsarolását.

Szűcs Somlyó Mária

kommunikációs igazgató

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
redgreg
2017. június 13. 00:46
No és akkor mi van? Nevezzük már nevén a gyermeket. Kisétálok az utcára, és mindenhol ugyanazt látom, biciklis át a piroson, biciklis száguld a járdán, biciklis vág be a busz elé. És van néhány kerékpáros, aki normálisan, a szabályokat betartva, vagy legalább nem kirívóan áthágva közlekedik. Mondjuk nagyon max a 10 %...
tommybravo
2017. június 13. 00:46
Te láttál már hájas seggű biciklistát? Szerinted mit csinálnak azok a birngások reggel a forgalomban? Szórakoznak vagy dolgozni mennek?
redgreg
2017. június 13. 00:46
Az sem szerencsés, hogy ilyenkor, ha kilépsz a járdára, akkor 5 perc alatt 10 biciklis húz el melletted és kettő lecsenget a járdáról, mert őneki az jár.
di maggio
2017. június 13. 00:46
A legjobb kerékpáros,amelyik a kerékpárját a feje fölé emelve gyalog közlekedik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik