Szétnyűhetetlen szörnyetegek fél éve Budapesten

2015. március 26. 22:04
A kétkerekű zöld szörnyetegek, azaz a Mol BuBi bringák fél éve vették be a Budapestet, és bár ellenszélben indult a program, most úgy tűnik: a bringákkal minden rendben, és szeretik őket a pestiek.

Az Index Kerékagy blogjában egy videóval foglalták össze a Mol BuBi program első fél évét. A rendszerben 320 ezer bérlés van, a bringák a telet simán túlélték, amit megpróbáltak ellopni bringát mind megkerült, és további 21 dokkolóállomással és 50 bringával bővítik a rendszert, így kijelenthető: habár ellenszélben indult a program, a zöld közbringák bevették Budapestet.

A tapasztalatokról az Index-nek Buppa mesélt, aki az üzemeltetésért felelős a programban. Elmondta, hogy a pestiek jó fejek, és vigyáznak a bringákra, igyekeznek megőrizni az állagukat. A bringás adott néhány tippet is azoknak, akik az általa csak szétnyűhetetlen T-34-esként aposztrofált bringákkal gyalázná végig a várost.

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mi nem indul nem is ellenszélben, de viharban?

Mitől vagy ennyire durva és arrogáns? Azt hiszed, ezzel szerzel jobbik szavazókat? Tévedsz, mert ti sokkal inkább taszítjátok az embert.

Nézz utána, nem saccográf kell:-))))
Meg fogsz lepődni:-))))

Durva lelkű jobbikos vagy. Szerintem gondolkodhatnál és tájékozódhatnál, mielőtt a gyűlölet vezeti a billentyűzeted.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés