Csepel-bolt nyílt Bécsben

2015. február 19. 17:08
Kerékpárüzletet nyitott Bécs belvárosában a Csepel, hogy kiszolgálja a több tízezres helyi magyar közösséget. Az ikonikus biciklimárka hosszútávú célja pedig az, hogy bevegye az osztrák piacot.

Bécs egyik legbringásabb kerültében, a Mariahilfer Strasse közelében nyitott üzletet a Csepel, így mostantól az osztrák fővárosban is beszerezhetőek lesznek a Csepel-bringák, nem csak az eddigi egyetlen, határ közeli kereskedésben.

A Csepel azért döntött a bécsi üzletnyitás mellett, mert látták az osztrák főváros kerékpáros-barát hozzáállását, de közre játszott a Bécsben élő több tízezres magyar közösség is. A Csepel választékából elsősorban a városi bringák értékesítésén van a hangsúly, de ezek mellett a hegyi kerékpárcsalád és a gyermekkerékpárok is helyet kaptak az üzletben.

A Csepel itt, Bécsben nem csak egy bolt. Szeretnénk azt, hogy aki betér hozzánk, átérezze egy kicsit a »Csepel életérzést«, szeretnénk vele beszélgetni és egy igazi közösséget felépíteni” – fogalmazott a boltnyitás kapcsán Sziromi-Nagy Tamás, a Csepelbike Austria vezetője.

A magyar vállalat hosszútávú célja, hogy bevegyék az osztrák piacot, és idővel a legtöbb osztrák nagyvárosban elérhetőek legyenek a Csepel modellek.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés