Támogatjuk Tarlós nyílt levelét!

2013. november 12. 13:39
Emberibb Parkolásért Mozgalom
empamo.hu
A forgalomban elenyésző számban és idényjelleggel résztvevő hangos kerékpáros kisebbség irracionális követelései már eddig is kimutatható balesetbiztonsági és környezeti problémákat okoztak.

Tisztelt Főpolgármester Úr!

Az Emberibb Parkolásért Mozgalom támogatja a nyílt levelében leírt BKK kritikákat. Mozgalmunk évek óta érvel a racionális forgalomszervezés mellett. Mikor a választásokon Önre voksoltunk, hasonlóan kemény lépéseket vártunk, mint most a BKK esetében, amelyek véget vethetnek a forgalmat feleslegesen lassító, labirintusokba terelő, és a környezetet is szennyező forgalomszervezési anomáliáknak. Az átgondolatlan, értelmetlenül autóellenes változtatások környezeti kihatásai Budapest polgárainak az egészségét veszélyeztetik.

Városunk nem kísérleti terep, nem kiscsoportos lobby érdekek érvényesülésének a helyszíne, hanem mindannyiunk lakóhelye, és Magyarország fővárosa! A forgalomban elenyésző számban és idényjelleggel résztvevő hangos kerékpáros kisebbség irracionális követelései már eddig is kimutatható balesetbiztonsági és környezeti problémákat okoztak, és már nem csak a jelen, de a jövő tiszta járműveinek a közlekedési terét is veszélyeztetik. Egy jövőbe mutató közlekedési rendszerben, nem lehet csak a kerékpárra alapozni. A kierőltetett prioritásokat a saját helyükön kell kezelni, vagy olyan káosz lesz, ami ellen most Ön is felemelte a szavát. A budapestiek jogosan ítélik el azt a morális csődtömeget is, amit parkolási rendszernek neveznek. Ezért az önkormányzatok szövetségét is egy Budapest ellenes szervezetként értékeljük, amely anyagi megfontolásokból nehezíti meg városunk egységes fejlődését. Minden, a város és az itt élők érdekeit globálisan néző álláspontot maximálisan támogatunk a jövőben is!

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bár Tarlós kirohanásában egy betű sincs a biciklistákról, annál több a 4-6-os vonaláról, de a monomániás hülyéket ez egy cseppet sem zavarja.

A megoldás egyfelől a kerékpárok kitiltása a főutakról, másrészt a dugódíj mielőbbi bevezetése lenne.
Ameddig megéri gépkocsival tömegesen behajtani a városba, addig nem fog változni a helyzet, és nem leshet rentábilis a tömegközlekedés.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés