Kiszállt a kocsiból, és már ütötte is a bringást

2013. július 31. 21:10
Láttam én már sok mindent, de az erőszak ilyen kirobbanó és nyílt megjelenése azért megint csak elgondolkodtatott és annak megfelelően el is szomorított.

„Előttem tekert egy srác, mellettünk autók, ahogy a nagykönyvben meg vagyon írva, iniciáléval az elején. Nem tudni, miért, a tizenöt-húsz méterrel előttem haladó tag a bringán egyszer csak keményen belassított, a jobbra tartást kukába dobva a sáv közepére sodródott, lelassított, picit tökölt, feltartva a forgalmat is. Kicsit lassítani kellett, öt levegővételnél tovább nem tartott a dolog. Erre kétszáz méterrel később azt látom, hogy az egyik autós leparkolt a járdánál, majd kiugorva a szaros kocsijából, vadállatként ront rá az éppen oda érő bringás tagra, és már üti is. A dulakodás után szerencsére a srác el tudott hajtani.

Láttam én már sok mindent, de az erőszak ilyen kirobbanó és nyílt megjelenése azért megint csak elgondolkodtatott és annak megfelelően el is szomorított. (...)

Ugyan azt írtam korábban, hogy nekem több bosszúságot okoznak a bringások, mint az autósok, de nagyon régóta tekerő ismerőseimből csak úgy dőlnek az autós sztorik. Egy percig sem kételkedem szavaikban, mivel az a kivagyiság és ököljog, amiről már annyit írtam, az élet minden területére beette magát.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tanuld meg te! Nem mindenki. A gyalogost a zebran meg ZAVARNI sem szabad.
INDOKKAL a forgalom mas resztvevoje zavarhato, akinek elsobbsege van az nem kenyszeritheto iranya/sebessege hirtelen megvaltoztatasara.

A hirtelen ok nelkuli befekezes, es raadasul az utkozepen haladas viszont a hirtelen szo miatt mar nem zavaras, hanem akadalyozas.

Forgalmi vizsgan ha autoval teszed ezt megvagnak.

Persze pofanbaszasi lehetosegek sincsenek felsorolva a KRESZben.

Maga nagyon beszívott már megint.

Ez a viselkedés jellegzetesen a bajnai-gyurcsányi fakabátról ragadt rá. Ahol ilyen a rendőr, ott milyen legyen a polgár.

Ezért nem szabad a mocskos magafajtákat a hatalom közelébe engedni.

Egyébként a kerékpárosok önmaguk egészségét rontva, celebeket majmolva a legnagyobb gépkocsifüstben tekernek, és gyxakran akadályozzák a forgalmat.

A kerékpár nem főútra való, hanem terepre, vagy tiszta levegőjű mellékútra.

A kerékpáros kétszer olyan tempóban szívja be a füstgázt, mint a gyalogos.

Ez az egészségre káros bringa majmolás csak a kerékpárkereskedőknek érdeke.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés