Minden negyedik ellenőrzött szabálytalankodott

2013. július 19. 17:50
A keddtől csütörtökig tartó fokozott rendőrségi ellenőrzés során összesen 446 kerékpárost és motorost ellenőriztek, közül nagyjából minden negyedik megsértett valamilyen szabályt. A rendőrség közleményéből az azonban nem derül ki, hogy az ellenőrzöttek és a szabálytalankodók között mennyi volt a bringás, és mennyi a motoros.

A Budapesten keddtől csütörtökig megtartott háromnapos rendőrségi akcióban minden negyedik ellenőrzött kerékpáros és motoros megszegett valamilyen szabályt. A BRFK közlése szerint a közlekedésbiztonság javítása miatt tartottak fokozott ellenőrzést. Az akciót az indokolta, hogy a nyári szezonban a fővárosban mindennap történik olyan baleset, amelyben kerékpárosok vagy motorosok érintettek. 

A fokozott ellenőrzésben a rendőrség ellenőrizte a biztonsági eszközök meglétét, használatát. A szabálytalanul közlekedőkkel szemben intézkedtek. A három nap alatt a rendőrök 446 járművezetőt ellenőriztek, közülük négyet előállítottak, 12 esetben tettek szabálysértési feljelentést, 76 ember kapott helyszíni bírságot, négyen pedig közigazgatási bírságot. Egy ittas vezetőt találtak a rendőrök.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Anno 17 éves voltam amikor az átkosban a városunk kivilágított főutcáján véletlenül este nem kapcsoltam be a dinamót.

1200 s special lada fékez megáll, két pvc kabátos kiugrik belőle, durr egy pofon, majd megszólal az egyik. Kapcsold be azt a ge.i lámpát ba..neg mert éjjel 2-kor nem lesz kedvem majd téged helyszínelni, ha elütnek.

Ezt követően a rendőrautó elé kellett állnom és tolni a kerékpárom hazáig - kb 4 km -. A drága kádár huszárok meg csigalépésben jöttek utánam a kocsijukkal, néha a gondolom a poén kedvéért a kék lámpát is bekapcsolták. Otthon meg átadtak anyáméknak mint valami csavargót.

Sokat gondolkodtam rajta, hogy mi lehetett a gond, arra a következtetésre jutottam, hogy valószínűleg a Ricse kendő a nyakamban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés