Bringa Weekend a West Endben

2013. május 14. 9:55
Kerékpár szépségverseny, bringa árverés, családi biciklitúra, extrém bemutatók és koncertek várják a hétvégén a Bringa Weekend látogatóit Budapesten, a West End bevásárlóközpontban.

A péntektől vasárnapig tartó rendezvényre különleges kerékpárszobrok hívják fel a figyelmet a Nyugati térnél lévő bevásárlóközpontban: a Millennium udvarában állítják ki azt a húsz kerékpárt, amelyekre a szépségversenyre interneten szavazók közül a legtöbben voksoltak. Hat felajánlott kerékpár árverés keretében találhat új gazdára.

Péntek délután indul a Visegrádi Négyek kezdeményezésére létrejött V4 kerékpárverseny, de egy-egy húsz kilométeres kerekezésen bárki részt vehet szombat és vasárnap délelőtt. A kerekezők a Római-partra tekernek ki. A bringa szépségversenyre, a jótékonysági bringa árverésre, valamint a családi bicikli túrára már elindult a regisztráció a www.westendtekerem.hu oldalon.

Ezeken kívül számos programon vehetnek részt a bringások és a sport iránt érdeklődők. A gyerek KRESZ-pályán a kicsik megtanulhatják a biztonságos bringázás szabályait. Az egyedi kerékpárok tanpályáján olyan bicikliket próbálhatnak ki a látogatók, amelyek ma már a technika csodáinak számítanak. Akrobatikus elemekkel tarkított bemutatót tart többek között Kun Ádám BMX világbajnok és Hegedűs László, a szakág magyarországi klasszisa is. A jó hangulatról élő koncertek és a divatbemutatók gondoskodnak. 

A Bringa Weekend részletes programja a westendtekerem.hu oldalon olvasható.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés