Javuló kátyúhelyzet: tömködik a lyukakat a Rákosi úton

2013. március 28. 11:19
Konszolidálódik a kátyúhelyzet a Rákosi úton! A hétvégén láttam, hogy elkezdték befoltozni a vízelvezetőknél a lyukakat.

A múltkor azért bosszantott fel a Rákosi út állapota, és szántam rá külön posztot, mert annak ellenére, hogy a burkolatot 4-5 éve újították fel (a járdát és a parkolókat pedig tavaly), a vízelvezetőknél az út borzalmas állapotban van. Úgy látszik, alaposan kispóroltak belőle mindent, amit nem kellett volna. Egy Facebook-kommentelő szerint »már akkor [a felújításkor]nem sikerült az esővíz elvezető rácsokat az úttest szintjére belőni, ezért nagy részüket újra kellett pozicionálni, ezért van körülöttük toldás-foldás. Mára valamennyi újra megsüllyedt, a toldások kátyúba fordultak. Tényleg katasztrófa.« Bringás szempontból azért zavaró a helyzet, mert a kátyús részek pont a biciklisek nyomvonalába esnek, és nincs ugyan kerékpáros infrastruktúra az úton, mégis viszonylag frekventált kerékpáros útvonal. Továbbá a gagyi útburkolat nincs valami jó összhangban a frissen felújított járdával és parkolókkal, ahova egyébként tök jó bicajtámaszokat is elhelyeztek.

Ami jó hír viszont, hogy előreláthatólag nyárra tervezik a vízelvezetők korrekcióját a folytatódó parkolóépítés mellett, a hírekből ez derül ki.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában