A kerékpározás Gyurcsánya

2013. január 23. 20:10

Bucsy Levente
MNO
Sosem tudjuk meg, mire lett volna képes Armstrong, ha valóban tiszta testtel és lélekkel ül drótszamárra.

„Nem is abban hasonlít Lance Armstrong Gyurcsány Ferenchez, hogy éveken át zsigerileg és halálos nyugalommal hazudott, majd lebukott, végül színvallásra kényszerülve megpróbált mártírrá válni.

Sokkal inkább abban, hogy amit tett, azzal mit szabadít a tettével felgyújtott »k.rva országra«. Akik azt mondják, ne említsük a két figurát egy lapon, hiszen egy levitézlett milliárdost mégsem lehet egy évtizedes világsztár sportolóhoz mérni, nem árt azzal az aprósággal tisztában lenniük: sosem tudjuk meg, mire lett volna képes Armstrong, ha valóban tiszta testtel és lélekkel ül drótszamárra. Még abban is hasonlítanak, hogy a lebukás után mindketten vörös szőnyegen végigmasírozva ülhettek be a kényelmes fotelba a kamerák elé, hogy megmagyarázzák, amit nem lehet.

Lance Armstrong gazdag és kacskaringós eddigi életének most vége van: eltiltották minden olyan sporttól, amely aláírta a nemzetközi doppingmaff… ööö drogellenes szövetség chartáját. Ám minden, magát komolyan vevő sportversenyszervezőnek legalább át fog futni az agyán, milyen feltételekkel várja az indulókat az általa szervezett megmérettetésen, és egyáltalán ne csodálkozzunk, ha Armstrong mint sportoló 2013-tól az ellehetetlenülés miatt megszűnne létezni. Illúzióink persze ne legyenek, iszonyat nagy médiaértéke lesz minden olyan eseménynek, amelyet a sárga karkötős amerikai neve fémjelez, és sokan fognak még meggazdagodni belőle – biztosan lesz róla egy-két játékfilm, néhány interjúkötet, önéletrajznak szánt hazugsággyűjtemény.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

egy apró különbség. Az idióta a Kiscellin nem tudna feletekerni..

A gyurcsány-féléket Kínában statáriális gyorsasággal akasztják és senki sem sír utánuk.
Nálunk meg úgy elszámoltatták Orbánék ezt a terroristát (a "terrorista" kifejezés szó szerint értendő), hogy már most, 1 évvel a választások előtt csupa sárga hátul a FIDESZ nadrágja.

Az országuti kerékpársport és a dopping között mindig volt bizonyos kapcsolat, amit ugyan mindig megpróbáltak visszaszorítani, de sohasem teljes sikerrel. Az első igazán ngy port felvert doppingügy is kerékpáros, még a Római Olimpián egy dán kerékpáros olyan szert használt, ami felszabadította a szervezete "vész" tartalékait is, és verseny közben meghalt.

Nem ekkora "ember" a Féleszű, hanem ekkora GAZEMBER. Meg is kell mutatni mindenkinek,elrettentő példaként.

Barátom! A Féleszű azért provokál, mert ez a lételeme. Nárcisztikus személyisége nem engedi csöndben maradni, meg az sem, hogy egyszer már megízlelte a hatalom mámorát (maga ismerte el), és nem bír lemondani róla.
Nem tehetségtelen ember, de a sorozatgyikosok egy része is kifejezetten magas intelligenciájú, csak beteg agyú. Gyurcsány is ilyen.

Szendécske a maga bevert orrú ikonja. Én ne Orbánról beszéltem, hanem a pojácáról. Mutasson EGYETLEN mondatot , amikor én Orbánt dícsértem a kommentemben!
Jó keresgélést!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában