Mi a teendő?

2012. október 27. 15:46
Csigafattyú
Csigafattyú blogja
A rendőrség mindezidáig semmilyen intézkedést nem tett. Nem fogták el a tolvajt, pedig féltucat videófelvétel van a lopásairól, és még több szemtanú.

„Hetekkel ezelőtt sikerült azonosítanunk azt a tolvajt, aki rendkívül aktívan lopkodja a kerékpárokat az V., VII., XIII. és IX. kerületekben. Nemcsak a nevét és személyes adatait sikerült kideríteni, de tartózkodási helyét is, ahová a lopott bicikliket hordja, valamint kedves családja vackát is, ahol drága édesapja, egy vén sittes szintén nagyban űzi az ipart, a környékbeli tizenéves kölyköket kényszerítve arra, hogy lopjanak neki.

A rendőrség mindezidáig semmilyen intézkedést nem tett. Nem fogták el a tolvajt, pedig féltucat videófelvétel van a lopásairól, és még több szemtanú, akik továbbiakat igazolhatnak. Naponta kapjuk a híreket újabb és újabb bűncselekményekről, és a szemtanúk mindannyiszor ugyanazt a személyleírást adják, ami bámulatos módon pontosan ráillik kedves ismerősünkre. Például az Aréna Plazától nemrég egy kb. 800 ezres értékű versenybicót csapott meg az egyébként őrzött kerékpártárolóból, de a jelen pillanatban a "Lopott kerékpárok" rovatban található Trek 3700-at is biztosan ő vitte el.

Kedves végletekig törvénytisztelő, a rendőrséget tévedhetetlen szuperhősök gyűjteményének tekintő fórumtársak, szerintetek mi a teendő, hogyan lehet megállítani ezt a bűnözőt? Társadalomban élő embertől nem elfogadható az a válasz, hogy »nem az én dolgom«, az erre hivatott hatóság pedig nem tesz semmit. Tehát?

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés