A Critical Mass nyomában

2012. szeptember 24. 16:01
A BME EZK nagyra értékeli a Magyar Kerékpárosklub tevékenységét, és szorítunk nekik, hogy sikerüljön a szakmai színvonalat az általuk elvárt szintre emelni.

„Még a körön belül is megoszlottak a vélemények a Critical Mass szerepéről, mivel ez egy tömegdemonstráció, ami definíciószerűen sok ember érdekét sérthette.  Én  a fenti ok miatt a szkeptikusok közé tartoztam, de többen lelkes résztvevői voltak a sorozatnak tőlünk is, aminek közösségépítő erejét aligha lehet vitatni. A kitűzött céllal azonban mindannyian egyetértünk, a kerékpáros közlekedésnek mindenképp része van egy élhetőbb és tisztább város létrejöttében.

A BME EZK nagyra értékeli a Magyar Kerékpárosklub tevékenységét, és szorítunk nekik, hogy sikerüljön a szakmai színvonalat az általuk elvárt szintre emelni. Emellett azonban nem felejtjük el az utóbbi években tett erőfeszítéseiket sem.  Szakmai tanácsaikkal és az egyetemi rendezvényeken való megjelenésükkel is segítették, hogy fejlődjön az egyetemi kerékpározás, hiszen ez a korosztály az, aki leginkább igénybe is tudja venni a biciklis közlekedést. Ezt bizonyítja az egyetemi bringatárolók magas kihasználtsága is, főleg jó idő esetén.

Az eddigi eredmények elismerésére, és a további - nem csak egyetemi szintű - fejlesztéseket optimistán várva szervezünk egy flashmobot, melyen visszaköszön majd a Critical Mass egyik jellegzetes motívuma, a bringaemelés is. A részleteket később írjuk meg itt, illetve a facebook oldalunkon is! Bringára fel!

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában