Itt az első kerékpár biztosítás

2012. július 23. 15:00
Hétfőtől köthető az első magyarországi, kifejezetten kerékpárosoknak készült biztosítás, amely lopás és elemi kár esetén enyhíti az anyagi veszteségeket, a kiegészítő baleset-biztosítás pedig a személyi sérülésekre is fedezetet nyújt.

Egyre többen és egyre többet használják közlekedési céllal a kerékpárt, közülük sokan ezt nagy értékű biciklivel teszik. Az AEGONdirekt.hu nekik készítette a hétfőtől köthető kerékpár biztosítást, ami lopás és elemi kár esetén enyhíti az anyagi veszteségeket, a kiegészítő baleset-biztosítás pedig a személyi sérülésekre is fedezetet nyújt.

A biztosítási termék 50, 150 és 250 ezer forint értékben vállal fedezetet mintegy 4200 és 12600 forint közötti éves díj befizetése ellenében. A biztosítás megkötéséhez nem kell bemutatni a kerékpárt, ám a biztosító meghatározza, hogy a szabadban tárolt biciklit milyen védelmi eszközökkel kell mozdíthatatlanná tenni. Az egy évre szóló biztosítást csak online, elektronikus módon lehet megkötni.

Marosvölgyi Péter, az AEGONdirekt.hu szakmai igazgatója nagy várakozással tekint a kerékpár biztosítás elé, szerinte a termék régóta meglévő piaci űrt tölt be. „Bízom benne, hogy termékünkkel hozzá tudunk járulni a kerékpár, e környezetbarát közlekedési eszköz további népszerűsítéséhez” – fogalmazott.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában