1,3 millió eurós kerékpáros fejlesztés Vasban és Zalában

2012. július 3. 8:17
A Pannon Pleasure keretében kerékpáros idegenforgalomra épülő turisztikai rendszert alakítanak ki 2014 őszéig Vas és Zala megyében, valamint a Muravidéken. A térségről kerékpáros térkép, útikönyv és egy interaktív honlap is készül.

Mintegy 1,3 millió euró összköltségű pályázat keretében végeznek kerékpáros turisztikai fejlesztéseket Vas és Zala megyében, valamint a Muravidéken – írta szombati számában a Zalai Hírlap. A Pannon Pleasure projekt költségeinek 82,7 százalékát az Európai Unió, 12,3 százalékát a magyar állam finanszírozza, a fennmaradó részt pedig a magyar és a szlovén pályázati partnerek biztosítják.

A program során a határ menti régióban a kerékpáros idegenforgalomra épülő turisztikai rendszert alakítanak ki 2014 őszéig. Kijelölik a kerékpározható utakat, Lispeszentadorjánban és a szlovéniai Csentén pedig komplex szolgáltatást nyújtó kerékpáros centrumot alakítanak ki – nyilatkozta a napilapnak Lorschy András projektmenedzser. A térségről kerékpáros térkép, útikönyv és egy interaktív honlap is készül.

 

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés