Kürti Gábor: Versenyhátrány a fehér vállalkozás

2012. június 6. 15:52
A Hajtás Pajtás biciklis futárcég vezetője szerint ugyan versenyhátrányt jelent a bevétel rendes leadózása, ennek ellenére ezt tartja az egyetlen követhető iránynak.

Kürti Gábor, a Hajtás Pajtás vezetőjének elmondása szerint komolyan visszaesett cége bevétele, és biciklis futárjaik jelentős részétől is el kellett köszönniük, amikor elhatározták, hogy teljesen kifehérítik a vállalkozást. A cégvezető szerint egyértelműen versenyhátrányt jelent a fehér vállalkozás a szürke konkurenciával szemben, ennek ellenére ezt tartja az egyetlen követhető iránynak.

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Inkább arra figyelnétek amit mond. Az igazat ;)

"2006-os év júliusa óta 1 milliárd 23 millió forint adót utaltunk el csak közvetlenül az APEH-nek. Ez 2 általános iskola, vagy 8-10 bölcsöde, vagy 25 kilométer bicikliút, 20 darab 50 milliós villa, esetleg 13.000 hónapnyi átlagnyugdíj."

A számítasod rossz. Ugyanis nem veszed figyelembe azt, hogy ebből mennyit lopnak szét a politikusok a hivatalnokaikkal. Más lenne a helyzet, ha ti magatok megépítenétek azokat a bicikliutakat, a 2 általános iskolát, ovódát stb.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés