Kedves autós, nem miattam nem tudsz haladni!

2012. május 29. 12:17
Kisember
Kisember blogja
Kedves autós közlekedőtársam, nem miattam nem tudsz haladni, hanem a többi autó miatt.

Kedves autós közlekedőtársam!

Tudom, sokszor lassítani vagy kénytelen, ha előtted megyek, de hidd el, ez nem miattam van. Az egyirányú utcákban mindenhol lenne hely, hogy elférj mellettem, ha a többi autó nem foglalná el az út szélességének legalább kétharmadát. Vígan és biztonságosan elmehetnél mellettem, ha nem kellene az út közepén mennem, mert a parkoló autók miatt nincs még 40 centi.

Ha egy kétszer kétsávos úton, mint például a Nagykörút, le kell lassítanod a külső sávban, mert előtted megyek, az nem miattam van. Az azért van, mert olyan sok autó megy a belső sávban, hogy te nem tudsz kisorolni. Én csak egy pici helyet foglalok el, ellentétben a többi rengeteg autóval, akik egy egész párhuzamos sávot megtöltenek.

Ha egy kétszer egysávos út keskeny ahhoz, hogy elférj mellettem, hidd el, nem miattam mész lassan. Ha például a Lánchídon megyek át (ami valld be, szép teljesítmény tőlem, mert emelkedik és én ennek ellenére általában igyekszem tartani a tempómat) és te beszorulsz mögém, nem azért tart fél perccel tovább az utad, mert én előtted vagyok, hanem mert a szembesávban annyi autó áll/megy, hogy tőlük nem tudsz még 40 centit sem balra áthúzódni.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés