A KRESZ bringán is KRESZ

2012. május 16. 10:27
Megszámoltam, ma 4!!!!! bringás ment el úgy mellettem, hogy a BRINGAÚTON a BRINGÁS LÁMPA volt PIROS, én megálltam, ők simán, gondolkodás nélkül továbbhajtottak.

- a mountexbe a vaci uton menni eletveszely es teljesen ertelmetlen - hiaba ferek el a bringaval, nyilvan a kulso savot hasznalom, nyilvan a ferdinandnal legyilkolnak a kedves autosok, beljebb sorolni lehetetlen, el kell menni a lehel utcan, ahol katyus az ut - es sikerult athajtanom valami autorol leszakadt femszaron, ami nem is latszott, most meg fosok, h bantotta a gumit - na mindegy, majd megszokom, ahogy megszoktam a nyugatinal a feluljaro alatti eletveszelyt is

- ellenben a mountexbol dolgoznijonni a legjobb, a gogolon vegig bringaut, a rakpartnal vegig bringaut

- megszamoltam, ma 4!!!!! bringas ment el ugy mellettem, hogy a BRINGAUTON a BRINGAS LAMPA volt PIROS, en megalltam, ok siman, gondolkodas nelkul tovabbhajtottak; draga feleim - akinek nem inge, ugye.. blabla -, legalabb a kurva bringas pirosnal megallhatnatok, bazmeg; neha tenyleg azt mondom, h a kurvaanyjat mindenkinek, a kresz bringan is kresz, ha mar a korulmenyek miatt nem is mindig lehet szabalyosan kozlekedni, legalabb ott, ahol minden teljesul igazan megprobalhatnank basszameg. (arrol nem is beszelve, h nyilvan mindegyiket utolertem a kovetkezo keresztezodesig, szoval vegkepp nem ertem, hova rohanunk…)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

kotelezo kreszvizsga a bringasoknak.

Kerekparosjogositvany: annyi kene, hogy letegye az elmeleti kreszvizsgat. Meg persze orvosi alkalmassagi.

HA pedig ezutan se tartjak be a kreszt, akkor szarrabirsagolni.

Klasszikus eset az a lassan haladó bringás, akit leelőzök, mert gyorsabban tekerek, majd visszaelőz a kereszteződésben és továbbhajt a piroson át. Lassan, de folyamatosan halad, a lámpa sem állítja, állíthatja meg.

... és telefonnal vezetik a kocsit!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés