Hétvégén Critical Mass, nem csak Budapesten!

2012. április 20. 9:43
Április 22-én ismét végig gurul Budapesten a kritikus tömeg. A tavaszi Critical Mass vasárnap 16 órakor indul a Pesti alsó rakpartról, a cél pedig a Városliget, ahol sor kerül a szokásos bringaemelésre. De nem csak a fővárosban, hanem számos vidéki városban is vonulnak a kerékpárosok a hétvégén.

Április 22-én, vasárnap – mely egyébként a Föld Napja – kerül sor a tavaszi budapesti Critical Mass-re. A kerékpáros felvonulás 16 órakor indul a Pesti alsó rakpartról (XIII. kerület, Szent István parknál), és mintegy 11 kilométer megtétele után érkezik meg a Városligetbe. Itt kerül sor a szokásos bringaemelésre is. További részletek, információk itt.

Útvonal: Pesti alsó rakpart (XIII. Szent István parknál) - Március 15. tér - Irányi utca - Ferenciek tere - Erzsébet híd - Attila út - Alagút - Lánchíd - Andrássy út - Városliget

De nem csak a fővárosban, hanem az ország számos pontján lesz Critical Mass a mostani hétvégén. Lesz kerékpáros felvonulás többek között Baján, Pécsett, Sopronban, Oroszlányban, Érden, Székesfehérváron, Győrben, Szegeden, Miskolcon, Nyíregyházán, Berettyóújfaluban, Debrecenben, Egerben, Veszprémben, Szombathelyen és Gödöllőn is. A vidéki rendezvényekről bővebb információk a Critical Mass oldalán olvashatóak.

 

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés