Költözik a Bringakonyha, fontos információk!

2012. február 9. 18:05

Bringakonyha
Bringakonyha.hu
A keresett helyiség 50-60 négyzetméter, földszint, pince, vagy legfeljebb első emelet széles lépcsőházzal, legyen fűthető és legyen víz, villany. (Az álom kategóriában főzési lehetőséggel.)

„A Bringakonyha életében új szakasz kezdődik: költözünk.

A Szimplakertnek, amely eddig nagylelkűen otthont adott nekünk, szüksége van a padlásra, így márciusig le kell vonulnunk. Viszont így megnyílt előttünk egy új lehetőség: keresünk egy, valóban az igényeinknek megfelelő, jó helyet, ahol igazi közösséget tudunk kialakítani. A költözéshez és a helykereséshez kérjük a segítségeteket. (...)

Helykeresés: ha bárki úgy gondolja, hogy tudna segíteni nekünk a helykeresésben, a szempontok a következők:kb. 50-60 négyzetméter, földszint, pince, vagy max első emelet széles lépcsőházzal, legyen fűthető és legyen víz, villany. (Az álom kategóriában főzési lehetőséggel). Fontos, hogy lehessen este sokáig maradni, legyen ingyen, vagy maximum rezsit kelljen fizetni, legyen központi helyen és „klassz” hely legyen, szívesen menjenek oda az emberek. Ha felmerül valami, és van már kontaktszemély, írjatok, és felhívjuk/írunk neki.

Ezen felül a pakolásban, szortírozásban és a költözésben tudsz segíteni, ha van erre időd, kérjük, írd be magad ebbe a doodle-ba: http://www.doodle.com/6p2s5sxz9bgc69h3 (szortírozás és dobozolás, csomagolás), és/vagy ebbe a doodle-ba: http://www.doodle.com/8da9irmrscauan3q (költöztetés-cuccolás). Ha esetleg tudsz nagyobb autóval jönni (furgon), kérjük, jelezd.

A tér-idő kontinuum a költözés kapcsán:
- maszek cuccok hazavitelének biztosított idő: február 5-11. (Bringabolha)
- csomagolás: használható és selejtes alkatrészek szétválogatása, dobozolás: február 11-18.
- selejtes cuccok szállítása: február 20-24.
- költöztetés-cuccolás: február 25-március 4.

Mindenkinek nagyon-nagyon szépen köszönjük az eddigi támogatást és biztatást, és nagyon hálásak lennénk, ha tudnátok segíteni nekünk a költözésben.

Amennyiben kérdésed van van, írj az info@bringakonyha.hu-ra.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés