<![CDATA[kerekpar.mandiner.hu]]> http://kerekpar.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Bringások kontra autósok (videó)]]> Kinek van igaza: a bringásoknak vagy az autósoknak? Vagy középen van az igazság? Sváby Andrásék utána jártak az ATV-n.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sturcz Antal (Kerékagy): Ezért tartsd karban a bringád]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Idén is lesz I Bike Budapest – itt vannak a részletek]]> Új útvonalon, a Szabadság térről indulva és a Városligetbe tartja idei kerékpáros felvonulását április 22-én, délután 4-től az I Bike Budapest mozgalom és a Magyar Kerékpárosklub.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Véget ért a Bubi téli üzeme]]> A téli üzemet követően az átvizsgálás és a szükséges javítások elvégzése után ismét üzembe áll a 112 gyűjtőállomásos rendszer 1286 kerékpárja, ráadásul a nyáron tovább bővül majd a Bubi.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[DK: Orbán a hibás minden részeg bringás balesetért]]> A Gyurcsány-párt szóvivője szerint Orbán miatt okoznak halálos balesetet a részeg biciklisek, hiszen a miniszterelnök akarta a KRESZ-t átírni, hogy alkoholfogyasztást követően is lehessen kerékpározni.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Száz fölött jár a Bubi-állomások száma]]> Átadták a századik Mol Bubi állomást csütörtökön a III. kerületi Kolosy téren, ezzel együtt további két tucat dokkoló is elérhetővé válik, így 12 kerületben 112 gyűjtőponton vehető igénybe a fővárosban a közösségi kerékpáros-hálózat, 1270 kerékpárral.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Miklósi Gábor (Kerékagy): Nem bűncselekmény, ha levágják a lakatot a bringáról, majd elviszik!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pozitív fejlemények bringás fronton]]> Révész Máriusz kerékpárügyi kormánybiztos ígérete szerint mostantól félévente lesznek olyan sajtóbeszélgetések, mint a minap A Grundon, ahol minden aktuális, kerékpározást érintő témát végig lehet beszélni. Ezúttal kiderült például, hogy rendeződött a budapesti városvezetés és a Magyar Kerékpárosklub kapcsolata, valamint hogy a Bartók Béla úti bringasáv számára „kedvező a csillagok állása”.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kürti Gábor (Facebook): P+R: milliók ajándékba]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kék fényben dereng éjjel a lengyel kerékpárút (videó)]]> Nappal magába szívja a fényt, éjszaka pedig 10 órán át „világít” egy rövid kerékpárút-szakasz a lengyelországi Lidzbark Warmiński közelében.
[...] Bővebben!
]]>