Ezért tartsd karban a bringád

2017. március 28. 17:41

Sokan esnek abba a hibába, hogy megvesznek egy drága bringát, aztán nem költenek rá.

2017. március 28. 17:41
Sturcz Antal
Kerékagy

„Vendéglátóm szerint többen bringáznak, mint pár éve, de ez nem azt jelenti, hogy több bringát is adnának el. A válság éveiben sokan tették le az autót, mint napi használatú eszközt, és ültek át bringára, ám ezt leginkább olyan bringákkal tették, ami éppen kéznél volt, vagyis a minél olcsóbb megoldásra törekedtek. Voltak igényesebbek is, akik megvették a jó bringát, majd áldoztak is rá, de nem ez a jellemző, sokan úgy gondolják, hogy ha nagyobb összeget adnak egy kerékpárért, akkor arra már nem kell költeni. (...)

Ha nem is visszük szezon elején nagy generálra a bringánkat, az jól látszik, hogy a folyamatos tisztán tartás rendesen megdobja a technika élettartamát. Az a heti pár perc, ami a takarítással telik, elég sok időt és főleg pénzt takaríthat meg a későbbiekben. Viszont, ha beruházunk egy komolyabb darabra, ami esetleg nem csak közlekedésre, de hobbi szintű sportolásra is alkalmas, mindenképp érdemes néha elvinni egy műhelybe, ahol minden szerszám és szakértelem megvan hozzá, ami a legtöbb esetben otthon hiányzik. Ráadásul egy szakszerűen karbantartott bringán a mozgás élménye is nagyobb.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik