Befejezik a Tisza-tó körüli bringautat

2016. augusztus 07. 10:09

A kormány döntése szerint 3,5 milliárd forintból befejezik a Tisza-tó körüli kerékpárutat, megépül a még hiányzó szakasz Tiszafüred és Poroszló között.

2016. augusztus 07. 10:09

Révész Máriusz, a kerékpározásért és az aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos tájékoztatása szerint a beruházás magában foglalja a Tisza-híd konzolos kiegészítését, és két kisebb híd megépítését. Ezzel a fejlesztéssel 65 kilométeres szakaszon a Tisza-tavat teljesen körbe lehet kerékpározni, biztonságos módon, a forgalomtól teljesen elzárt körülmények között, mondta. A városvezetés gondos előrelátásának köszönhetően már kész tervek vannak a kerékpárút megépítésére, a közbeszerzést követően rögtön indulhat a beruházás, tette hozzá Révész Máriusz. 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
75% adósság + olimpia. NOOORMÁLIS?!
2017. június 13. 00:44
EGYféleképpen tudnám támogatni az olimpiát: ha Tisza-tónál rendeznék: Tiszafüred-Debrecen közös pályázatával Tiszafüredre felhúzni stadiont (ha már mezőkövesdnek, meg kozármislenynek lehet) Hunniában, keleten semmi nem fejlődik sajnos (egy szem debrecent kivéve), oda kellene vinni ilyen sporteseményt semmivel nem lepukkantabbak, mint KUTYASZARPEST
Tintamin
2016. augusztus 08. 11:39
Ez is olyan klasszul fog sikerülni, mint a csongrádi? Mert azt klasszul elöntötte a víz, felverte a gaz az átadás után fél évvel. Ungarische wirtschaft.
Békanász a hasadon
2016. augusztus 08. 10:08
Maradjatok is ott.
Tintamin
2016. augusztus 08. 10:08
Nemjó, messze van Felcsúttól. Ahogy néztem Bástya elvtárs házikóját, simán elférne mellette egy vadvizi pálya, meg hát a megnyitót ott kellene tartani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik