Ilyen egy biciklibe épített futópad

2016. május 15. 11:58

Egy holland férfi, Bruin Bergmeester egyszerre szeretett volna futópadon izzadni és biciklizni, ezért megalkotta a futóbiciklit.

2016. május 15. 11:58

Úgy néz ki Hollandiában megalkották a világ legegészségesebb kerékpárját. A Lopifit névre keresztelt közlekedési eszköz a futópad és a bicikli házasságából született. Egy holland férfi, Bruin Bergmeester nem szeretett volna lemondani sem a futópadozásról, sem a biciklizésről ezért megalkotta a futóbiciklit, ami lényegében egy biciklibe épített futópadként írható le. 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tüke66
2016. augusztus 08. 14:58
Nekem nagyon tetszik. Tkp. gyalogolsz, de a gyaloglásnál jóval gyorsabban haladsz. Márpedig a gyaloglás természetesebb mozgás, mint a bicajozás.
Nemaztmondták Feri!
2016. augusztus 08. 14:58
Királyság! Pl. öltönyben, alkalmi ruhában lehet bicajozni. Nem szakad ki, nem kapja be a pedál, lánc. Viszont lehet, hogy instabil. -1 bukó nélkül reklámozzák.
Békanász a hasadon
2016. május 17. 01:30
Számomra már a fekvőbicikli is felfoghatatlan. A góbi sivatagban még elmegy, de útkereszteződésnél előbb a tyúkszeme jelenik meg, amivel szerintem nem látja, hogy jön-e keresztbe egy kamionn, horribile dictu egy járókelő. Az lesz a szép világ, amikor mindenki fekvőbringán kerekezik és gyorsan kitöri a nyakát.
Békanász a hasadon
2016. május 16. 14:00
A hollandusok teljesen elfajzottak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik