Megint egy night clubban volt szó a közlekedésről... :)

2016. május 11. 16:03

Galambos Mártonnal, a Forbes Magyarország főszerkesztőjével beszélgettünk arról, mennyire generációs különbségek is okozzák napjaink közlekedéspolitikai vitáit az autózás vagy a tömegközlekedés+kerékpározás preferenciájáról.

2016. május 11. 16:03
Vitézy Dávid
Vitézy Dávid
Facebook

„Megint egy night clubban volt szó a közlekedésről... :) Tegnap volt a Forbes Flow - 30/30 csúcstalálkozó - Galambos Mártonnal, a Forbes Magyarország főszerkesztőjével beszélgettünk arról, mennyire generációs különbségek is okozzák napjaink közlekedéspolitikai vitáit az autózás vagy a tömegközlekedés+kerékpározás preferenciájáról, aztán Winkler Róberttel (Totalcar.hu) vetélkedtünk tömegközlekedési és autós kérdésekben - szűken, de megnyertem... :)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Géká
2020. április 16. 01:46
tarlós csak röhög ezen az affektált kis idiótán. Örül mindenki, hogy megszabadultak tőle. mehet a "barátaival" gügyögni ilyen olyan bárokba, valami állást mindig fognak neki találni mert rokon. aztán facebookon pózolhat mint egy kislány aki nek az apja megvette a falú szépségkirálynő választásán a zsűrit. Röhej a gyerek.
apoa
2016. október 18. 02:25
A faszi közgazdász. A közlekedéshez annyi szakértelme van, hogy gyerekkorában sokszor nézegette a budai villamosokat, ahogy jönnek-mennek. Csak jó helyre született, ettől már szakértő..
Géká
2016. október 18. 02:24
hát ezt most nagyon jól mondtad. ha ez a családi kegyből múzeumigazgató nyifog valamit arról, hogy ki merték rúgni egy olyan állásból, amit direkte neki csináltak a rokonok, 24 éves friss diplomás létére és ekkora hátszéllel ezt is el tudta baszni,( pedig aztán ezek tényleg nem engedték el még senkinek a kezét ott a fidesz körül, lophat bármennyit, éghet akármekkorát, még a Szijjártót vagy Németh Szilárdot sem dobták ki, nehogy ciki legyen a pártnak erre őt családtagként is kibaszták akkora gáz volt), és ezek után is betették igazgatónak egy múzeumba, akkor szedje össze a csitri kis agyát és fogja már be. Ezt a kínos , feminin nyávogást kell tolni heti háromszor a mandin. mit üzenget melegbárokból Tarlósnak?? gondolta, hogy nem fogja lecsapni Tarlós Pityu ezt? Most meg ez a night clubos beszélgetés egy totalcaros médiagyerekkel??? És megváltották a világot ott vagy mi? Mikor hozza le végre a mandi hogy Kovács Gézácska feltette facebookra, hogy a helyi lángososnál megoldotta a költségvetési kérdéseket egy hentessel meg egy lakatossal? komoly vagy a Gáspár hitvallása vagy a dávid hisztije a mandiner új szintje? csak a Családdal kell foglalkozni?
hátakkor
2016. október 18. 02:23
és mi újság a Közlekedési Múziumban mindeközben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik