Tarlós: „Képzeljenek el 500 ezer biciklit!”

2016. május 06. 10:00

Budapest főpolgármestere, Tarlós István szerint 500 ezer ember utazik a hármas metróval, ebből adódik a politikus szónoki felvetése: „Képzeljenek el 500 ezer biciklit!”

2016. május 06. 10:00

Tarlós István a budapesti közlekedésfejlesztésről beszélt az ATV felvételén. Budapest főpolgármestere szerint 500 ezer ember utazik a hármas metróval, ebből adódik a politikus szónoki felvetése: „Képzeljenek el 500 ezer biciklit!”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
di maggio
2016. június 01. 19:33
És mindegyiken Horváth Csaba ül.
kurbitalis
2016. június 01. 19:33
Mögötte meg a Széllel bélelt Bettike. Horváth Csaba meg azt mantrázza, mai nem igaz, de neki tetszik. :-) Minden szinten mindenről hazudni, azt felfújni és lázítani.
Kanóc
2016. május 08. 13:46
Ami azt illeti, sikerült a létező összes érvelési hibát belepréselned a kommentedbe, és még fölényeskedsz is hozzá. Tényeket, adatokat szeretnénk látni annak alátámasztására, hogy Tarlós kifejezetten a tömeg-és biciklis közlekedés ellen harcol. Aztán folytathatjuk - ha lesz egyáltalán mit.
Kanóc
2016. május 08. 13:45
Tulajdonképpen miért hazudsz? De komolyan. Nyilvánvaló, hogy Tarlós ideje alatt lendült fel a biciklis közlekedés Bp-en, és további fejlesztések is lesznek. Ezenkívül rendszeresen elmagyarázza a bazári majomként viselkedő sajtónak, végtelen nyugalommal és tárgyszerűen, számokkal alátámasztva, hogyan vannak a dolgok valójában. Ezeket az állításokat a valóság igazolja is. Valami megveszekedett igénytelenség és surmóság tehát olyasmit állítani, amit te itt fentebb. Legyetek már férfiak basszameg, ne ilyen nyáladzó kis köcsögök! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik