Így lett Amszterdamból kerékpáros város

2016. május 04. 11:36

Ez a videó arról szól, hogyan építették ki Amszterdamban a kerékpáros infrastruktúrát és hogyan szorították vissza az autós közlekedést a holland fővárosban.

2016. május 04. 11:36

Ez a Streetfilms által készített és a Magyar Kerékpárosklub által feliratozott videó bemutatja, hogyan építették ki Amszterdamban a kerékpáros infrastruktúrát és hogyan szorították vissza az autós közlekedést a holland fővárosban.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2016. július 16. 01:30
Miért? Az utcán se jársz a nép között?
Békanász a hasadon
2016. július 16. 01:28
Mi a faszt kellene ezen elgondolkodni? A köcsög búrok megúszták a komonizmust, proletárdiktatúrát, a magyarok meg nem.
grün
2016. július 16. 01:28
nem a követendő példáról van szó, népek, hanem a felfogásbéli különbségekről. a magyarok a budira is autóval mennek és közben sírnak, hogy drága a benzin. a hollandnak bőven lenne pénze benzinre és mégis bringázik. ezen kellene elgondolkozni...
békalepcse
2016. július 16. 01:26
Van igazságod a bringásokkal kapcsolatban. Magam jó harminc évet tekertem itt Budapesten. Ismerem a lehetőségeket. Valóban az vezetett idáig, hogy a vidékről felkerült bugrisok hozta lenézés miatt nem elfogadott a bringás közlekedés. Ide ette a fene és akár kell akár se autózik a nejlonparasztja. Ugyan ezen elborult elmék ellentettje a bringás, egymást nevelik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik